Els jugadors de l'Ajax celebren la classificació per a la fase de grups (@AFCAjax)
Lliga de Campions

L'Ajax, el Young Boys i l'AEK d'Atenes es classifiquen per a la fase de grups de la Champions

El conjunt holandès, quatre vegades campió d'Europa, s'ha desfet en l'última ronda del Dinamo de Kíev i torna a la màxima competició europea després de tres temporades d'absència

Actualitzat

L'Ajax d'Amsterdam, el Young Boys i l'AEK d'Atenes han certificat aquest dimarts la classificació per a la fase de grups de la pròxima edició de la Lliga de Campions. El conjunt holandès, quatre vegades campió d'Europa, s'ha desfet en l'última ronda del Dinamo de Kíev i torna a la màxima competició europea després de tres temporades d'absència.

Després d'imposar-se per 3 a 1 en l'anada disputada al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam, l'Ajax n'ha tingut prou amb empat sense gols en la tornada a Ucraïna per assolir el pas definitiu. El conjunt "ajacied", amb el jove migcampista Frenkie De Jong com un dels futbolistes més destacats, ha disposat de nombroses ocasions per imposar-se però s'ha topat amb un inspirat Boyko, el millor amb diferència dels locals.

El Young Boys de Berna també s'ha classificat després d'eliminar el Dinamo de Zagreb i debutarà en una fase de grups de la Champions. El conjunt suís, que a l'anada havia empatat a un a casa, ha sorprès els croats en la tornada a domicili amb una victòria per 1 a 2. Els locals s'han avançat amb un gol matiner de Hajrovic en el minut 7 però els suïssos han capgirat el marcador advers amb dos gols de Guillaume Hoarau, el gran heroi del seu equip.

Per últim, l'AEK d'Atenes és el tercer equip classificat després d'eliminar el Vidi hongarès. El conjunt grec afrontava la tornada amb un 1 a 2 favorable i en la tornada ha patit de valent per empatar a un després d'acabar amb nou per les expulsions d'Helder Lopes i Marko Livaja.

 

Anar al contingut