Laia Sanz no correrà més per Gas Gas
Motoci

Laia Sanz s'estrena en els X Games aquesta matinada al Brasil

Nou repte per a Laia Sanz, que s'ha estat preparant per estrenar-se, aquesta matinada, als X Games. La pilot de Corbera ja és al Brasil, a Foz d'Iguaçú, per debutar en la modalitat d'Enduro. Podran veure com li ha anat, aquest divendres, a les 6 de la tarda, al canal Esport3.

Actualitzat
Nou repte per a Laia Sanz, que s'ha estat preparant per estrenar-se, aquesta matinada, als X Games. La pilot de Corbera ja és al Brasil, a Foz d'Iguaçú, per debutar en la modalitat d'enduro. Podran veure com li ha anat, aquest divendres, a les 6 de la tarda, al canal Esport3.

Laia Sanz debutarà en uns X Games en la categoria enduro X, una especialitat de l'enduro "indoor". Fa dos mesos ja va disputar una prova d'aquestes característiques a França i la va guanyar. Per tant, serà la segona vegada que la tretze vegades campiona del món de trial i d'enduro competeix en aquesta modalitat, i ho farà contra les millors pilots nord-americanes.

L'altre català que competirà al Brasil és l'estrella del "freestyle" Edgar Torronteras, que participarà en les modalitats de Best Whip i Speed & Style amb moltes possibilitats d'aconseguir la medalla d'or.

Els X Games comencen la gira mundial a Esport3

Els espectaculars X Games comencen el seu periple mundial en la versió d'estiu. Per primera vegada, aquests "jocs olímpics" extrems creuen la frontera dels Estats Units per començar una gira que els portarà a Barcelona del 16 al 19 de maig.

La primera parada dels X Games és aquest cap de setmana a la localitat brasilera de Foz de Iguaçú. Allà l'skate, el BMX, el freestyle de motocròs, l'enduro i el rally-cross agafen el relleu a les proves de neu que han protagonitzat les dues primeres cites dels X Games 2013.

Esport3 oferirà una programació completíssima dels X Games del Brasil. Les finals de skate i BMX i les especialitats de motor on hi ha participació catalana.

De divendres a dilluns la programació d'Esport3 estarà farcida de l'esport extrem més espectacular del món.

Divendres. De 18.00 a 19.15
-Final big air skateboard
-Finals masculina i femenina d'enduro X

Dissabte. D'11 a 13.30
-Best whip moto X
-Step-up moto X
-Big air BMX
-Street skate

Diumenge. De 9.30 a 11.45
-Final BMX park
-Final skate vert
-Final street skate
-Moto X speed & style

Dilluns. De 19.00 a 20.00
-Final skate park
-Rally cross

Dilluns. De 21.30 a 22.30
-Moto X freestyle
 
Anar al contingut