Ral·lis

Laia Sanz és rebuda amb honors de campiona i admet que encara no és conscient del que ha aconseguit

La pilot de Corbera de Llobregat ha arribat aquest dimarts a la tarda després d'acabar el Dakar en una històrica novena posició, la millor classificació d'una dona en motos

Actualitzat

Laia Sanz ha arribat aquest dimarts a la tarda a l'aeroport del Prat un cop completat el Dakar, on una vegada més ha tornat a fer història. La pilot de Corbera de Llobregat ha estat rebuda amb tots els honors després d'acabar la prova en una magnífica novena posició, aconseguint la millor classificació que mai no ha assolit una dona en motos. Era l'objectiu que tenia abans de prendre la sortida, acabar entre els 10 primers classificat i superar la 16a posició del 2014.

La pilot d'Honda ha tingut una rebuda triomfal per part de familiars, amics i membre del seu club de fans, que l'han llançat confeti per celebrar la seva gesta al ral·li més dur del planeta. Un cop a casa i encara molt cansada per l'esforç realitzat, Laia Sanz ha confessat que encara no és conscient del que ha aconseguit.

"Encara no m'acabo de creure totalment el que he aconseguit. Aquests dies he rebut tants missatges donant-me l'enhorabona que a poc a poc, a força de veure'ls, ho vaig assimilant, però per descomptat mai vaig poder imaginar que acabaria entre els deu primers del Dakar", ha admès.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut