Laia Sanz (@MediageCom)
Laia Sanz (@MediageCom)
Motociclisme

Laia Sanz busca aquest cap de setmana el seu sisè Mundial d'enduro consecutiu

Per la pilot catalana seria el seu dinovè títol de campiona del món

Actualitzat

Laia Sanz pot proclamar-se campiona del món d'enduro per sisena vegada consecutiva i de pas sumar el seu dinovè títol mundial (en va guanyar 13 en l'especialitat de trial). La de Corbera es juga el mundial amb l'alemanya Maria Franke al Gran Premi d'Alemanya que es disputa a Zschopau. Sanz lidera el campionat amb 97 punts per 91 de la seva rival.

Els precedents són favorables a la catalana. De les curses disputades aquesta temporada, n'ha guanyat tres i ha acabat segona en una altra. Franke, per la seva banda, suma un triomf i tres segons llocs. Sanz és conscient que les seves opcions "passen per guanyar una de les dues curses del cap de setmana i quedar com a mínim tercera a l'altra per dependre de mi mateix".

El Gran Premi d'Alemanya comença aquest divendres amb un supertest que servirà de pròleg. El dissabte es disputarà la primera cursa, de dues voltes a un recorregut de 65 quilòmetres amb tres especials on les participants lluitaran per marcar el millor temps. Diumenge es repetirà el recorregut en la segona carrera.

Anar al contingut