Motor

Laia Sanz alça el tretzè Mundial de Trial i apunta al segon d'enduro

Laia Sanz s'ha tornat a proclamar campiona del món de trial en imposar-se aquest divendres en l'última prova de la temporada, a La Chatre (França), per sumar, a més, la 32a victòria des que va debutar en el circuit. És el tretzè títol mundial de la pilot catalana, que aquest cap de setmana en pot sumar encara un més, el d'enduro.

Actualitzat
Laia Sanz s'ha tornat a proclamar campiona del món de trial en imposar-se aquest divendres en l'última prova de la temporada, a La Chatre (França), per sumar, a més, la 32a victòria des que va debutar en el circuit. És el tretzè títol mundial de la pilot catalana, que aquest cap de setmana en pot sumar encara un més, el d'enduro, i apropar-se als quinze que va aconseguir l'italià Giacomo Agostini, que suposen el rècord històric de mundials sobre dues rodes.
 
"Aquest és el títol més especial de la meva carrera, perquè aquest any m'ho he passat malament", ha dit Sanz, que ha competit una gran part de la temporada havent de remuntar, ja que es va perdre les dues primeres curses per la coincidència de dates amb l'enduro.
 
També ha hagut de remuntar en aquesta última prova havent de superar una penalització de cinc minuts que situava la britànica Emma Bristow en el liderat. "L'Emma ha competit bé i ha estat molt disputat, però jo també he fet una bona cursa. El problema ha estat que avui era un d'aquells dies en què t'acaben marcant més penalitzacions de les que et mereixes", ha comentat.
 
Sanz no podrà assaborir aquest triomf massa temps, perquè tan aviat com s'ha acabat la prova de trial ha hagut de desplaçar-se 300 quilòmetres fins a Saint-Flour, on es disputa el Gran Premi de França d'Enduro. Una victòria li atorgaria el seu segon mundial d'aquest especialtat, amb la qual cosa, sumada als tretze de trial, igualaria Agostini.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut