Arn Tellem, l'agent nord-americà de Mario Hezonja (www.wmgllc.com)
Arn Tellem, l'agent nord-americà de Mario Hezonja (www.wmgllc.com)
Bàsquet

L'agent nord-americà de Mario Hezonja, Arn Tellem, trenca l'acord del jugador amb el Barça per rescindir el seu contracte

Els representants europeus de Mario Hezonja i el FC Barcelona havien arribat a un acord per la rescissió de contracte de l'aler, número 5 de l'últim "draft" de l'NBA. Però Arn Tellem, l'agent nord-america d'Hezonja, no hi ha donat el seu vistiplau.

Actualitzat

Les negociacions entre Mario Hezonja i el FC Barcelona per facilitar la marxa del jugador a l'NBA s'estan allargant més del previst. Aquest divendres Catalunya Ràdio, després de contactar amb les dues parts, deia que era qüestió d'hores. La intervenció de l'agent nord-americà del jugador, però, ha encallat les converses.

L'aler del FC Barcelona va ser triat amb el número cinc del draft de l'NBA pels Orlando Magic. Aquesta selecció assegura al jove jugador croat dos anys de contracte garantits i un tercer d'opcional en funció dels interessos de la franquícia. En la seva primera temporada als EUA, Hezonja cobrarà prop de 3,2 milions de dòlars (2,86 milions d'euros).

La clàusula de rescissió del contracte de l'aler amb el FC Barcelona és d'uns dos milions d'euros. Divendres, les dues parts es van reunir per pactar la seva sortida. Mentre que Hezonja lluitava per aconseguir una rebaixa d'aquesta xifra, el club volia assegurar-se els drets del jugador el dia que decideixi finalitzar la seva aventura americana i tornar al bàsquet europeu.

Les dues parts van arribar a un acord que deixava la xifra a abonar en 1 milió i mig d'euros. I fins i tot es va preparar una roda de premsa per aquest dissabte al migdia per permetre Hezonja acomiadar-se de l'afició blaugrana. Però l'agent nord-americà del jugador, Arn Tellem, no ha donat per bo l'acord que ja havia beneït el representant europeu del croat. I ara tocarà tornar a negociar.

Tellem és un dels agents de jugadors més importants. A sou de Wasserman Media Grup, la seva llista de representats a l'NBA està encapçalada pels germans Gasol, Tiago Splitter, LaMarcus Aldridge, Anthony Davis, Derrick Rose, Russell Westbrook, Al Horford, Jabari Parker, Joe Johnson i Brook Lopez. A la seva cartera a la lliga professional dels EUA hi ha en aquests moments contractes garantits per un total de 510 milions de dòlars (més de 450 milions d'euros). Rudy Fernández, Víctor Claver, Pablo Aguilar i el nou fitxatge del Reial Madrid Trey Thompkins son altres dels jugadors que també representa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut