Guardiola i Touré Yaya, en una imatge de la pretemporada (Reuters)
Futbol internacional

L'agent de Touré Yaya assegura que Guardiola tracta els jugadors com si fossin gossos

El representant del migcampista africà ha pujat el to de les seves crítiques al tècnic català del Manchester City en declaracions a la BBC

Actualitzat

La guerra dialèctica entre Pep Guardiola i Dimitri Seluk continua oberta. Lluny de demanar disculpes com li va demanar Guardiola fa uns dies, l'agent de Touré Yaya ha pujat encara més el to de les seves crítiques contra el tècnic català del Manchester City assegurant que tracta els jugadors com si fossin gossos.

En declaracions a la BBC, Seluk ha carregat amb duresa contra el tècnic de Santpedor. "Per mi estan passant coses molt estranyes al Manchester City amb Yaya perquè ha jugat amb el City molts anys; Joe Hart també, no ho sé, i també Kompany hi va jugar molts anys. I arriba un nou entrenador i diu, 'molt bé, aquests jugadors els faig fora com gossos'."

L'agent del migcampista africà no s'ha mossegat la llengua i ha seguit atacant Guardiola amb molta duresa. "Només pensa en si mateix, es creu que és Déu. Va guanyar amb el Barcelona molts títols, però Yaya va guanyar els mateixos títols amb el Barcelona. Pep pensa ara que en haver-ho guanyat tot pot fer el que vulgui", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut