Mario Hezonja durant el tercer partit de la sèrie contra l'Olympiacos (EFE)
Mario Hezonja durant el tercer partit de la sèrie contra l'Olympiacos (EFE)
Bàsquet

L'agent de Mario Hezonja diu en una web especialitzada que el seu representat entrarà al "draft" de l'NBA d'aquest any

Mentre el F. C. Barcelona es jugava el seu destí a l'Eurolliga a la pista de l'Olympiacos, l'agent de Mario Hezonja filtrava la intenció del jugador de presentar-se al "draft" de l'NBA del 2015

Daniel AlentoActualitzat

Mario Hezonja provarà sort aquesta temporada en el draft de l'NBA, segons ha filtrat el seu agent nord-americà a la web especialitzada www.draftexpress.com. La piulada del periodista Jonathan Givony s'ha produït a les 22:11 de la nit, en el mateix moment que es disputava el tercer quart del duel de quarts de l'Eurolliga entre l'Olympiacos i el F. C. Barcelona.

El jugador croat no ha participat en l'últim partit de la temporada del Barça a la competició europea. El seu entrenador, Xavi Pascual, no ha considerat oportú fer-lo entrar en el joc. Hezonja no ha estat l'únic jove d'aquest duel que ha pres la decisió de provar sort a l'NBA. L'agent de l'aler pivot local Dimitrios Agravanis també ha filtrat la intenció del seu representat de donar el salt als Estats Units.

Hezonja i Agravanis estan per sota de l'edat oficial per ser escollits per les diferents franquícies de la lliga professional nord-americana, que són els 22 anys. A partir dels 19, però, poden demanar entrar al draft. El plaç per fer-ho aquesta temporada acaba el 26 d'abril. Les previsions d'aquesta web especialitzada situen a l'aler del F. C. Barcelona en el setè lloc de la primera ronda, tot i que encara poden canviar moltes coses. Si aquest pronòstic es fes realitat, Hezonja cobraria poc més de 2 milions i mig de dòlars en la seva primera temporada a l'NBA.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut