Bradley Wiggins, en una imatge d'arxiu amb l'equip Sky (Reuters)
Ciclisme

L'Agència Britànica Antidopatge no presentarà càrrecs contra l'equip Sky per suposat dopatge

Una investigació de 12 mesos conclou que no hi ha proves concloents que el metge del ciclista britànic Bradley Wiggins subministrés un paquet amb substàncies prohibides durant el Critèrium del Dauphiné del 2011

Actualitzat

L'Agència Britànica Antidopatge (UKAD) ha considerat que no hi ha proves concloents sobre un suposat dopatge de l'equip Sky on s'acusava el metge del ciclista Bradley Wiggins d'haver subministrat presumptament un paquet amb substàncies prohibides durant el Critèrium del Dauphiné del 2011 després d'una exhaustiva investigació de 12 mesos.

"Ens complau anunciar que la UKAD ha conclòs la seva investigació i que no prendran cap mesura addicional. Sempre hem mantingut que no hi va haver infraccions i hem cooperat completament amb aquest organisme durant l'últim any", indica una nota de l'Sky. La formació britànica recalca que des del seu inici com a equip professional el 2010 ha estat capaç d'enfortir contínuament els seus sistemes que donen suport al "fort compromís contra el dopatge".   

"No es presentaran càrrecs antidopatge com a resultat d'aquesta investigació i totes les parts interessades han estat informades en conseqüència. Això seguirà sent així si no és que surten a la llum proves noves i materials", ha confirmat la UKAD en un comunicat.

Anar al contingut