Barça

L'aficionat valencianista que va llançar l'ampolla a Neymar demana disculpes però acusa Neymar de provocador

El jove que va llançar l'ampolla a Neymar dissabte a Mestalla ha escrit una carta demanant perdó per la seva acció, però no s'ha pogut estar de criticar l'actitud dels jugadors del FC Barcelona

Actualitzat

L'aficionat que va llançar l'ampolla dissabte passat a Mestalla contra Neymar ha donat la cara amb una carta que es va llegir al programa "La Trastienda" de 99.99 València Ràdio on demanava disculpes (podcast del dia 25 d'octubre, a partir del minut 8). El seguidor valencianista, que és menor d'edat (17 anys), intenta a la vegada justificar la seva acció al·legant una provocació de Neymar. Aquest és el text que es va llegir:

"Jo sóc l'aficionat que va llançar l'ampolla als jugadors del Barcelona. Des del moment que la vaig llançar em vaig adonar del greu error que vaig cometre. Em penedeixo rotundament, perquè és un acte que no em defineix com a persona ni molt menys a l'afició del València. En aquell moment, després d'haver estat al davant en el marcador superant les adversitats, vaig veure com se'ns escapava el partit.

En el moment del penal vaig sentir una gran impotència i un gran desànim pel que havia passat. Quan Messi va marcar el gol vaig veure com s'acostaven a la Curva a celebrar-ho, però també vaig veure com Neymar ens va insultar i va provocar a tots els aficionats del València que havíem estat cridant pel nostre equip fins a l'últim aler. En aquell moment vaig veure l'ampolla a terra i sense pensar-ho el meu impuls va ser agafar-la i llançar-la amb la mala sort que va impactar en ells.

Una ampolla que, tot i estar pràcticament buida, va ser suficient perquè no un sinó fins a cinc jugadors simulessin el contacte. "El que més mal em sap és que jo estimo el València per sobre de tot, i sé que aquest acte no representa ni la gran afició del València ni els seus valors. Demano perdó al Barcelona i a l'equip de la meva vida, al qual com sempre seguiré donant suport fins la fi dels meus dies."

Han estat moltes les veus que en els últims dies han acusat els jugadors del FC Barcelona de provocar l'agressió que van rebre a Mestalla, entre altres, l'Associació del Petit Accionista del València. L'últim, el mateix president de la Generalitat Valenciana. També ho va fer el president de la Federació Espanyola de Futbol, Javier Tebas.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut