Valentino Rossi al circuit de Xest (Reuters)
Valentino Rossi al circuit de Xest (Reuters)
MotoGP

L'aficionada que va rebre una puntada de peu de Valentino Rossi al circuit de Xest denuncia el pilot italià

El pilot de Yamaha va ser un dels protagonistes aquest dissabte d'una imatge que ha fet la volta al món. L'altre protagonista del moment és qui ha presentat la denúncia.

Actualitzat

El jutjat d'instrucció número 19 de València va rebre aquest dilluns la denúncia interposada contra Valentino Rossi per la dona que va rebre una puntada de peu del pilot de Yamaha, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.

Dissabte passat, l'aficionada volia fer-se al paddock del circuit de Xest una fotografia amb el seu mòbil al pas del pilot italià. Equipada amb un pal de selfie, la dona caminava cap enrere quan l'italià, muntat en una motocicleta petita, li va donar un cop amb el peu per apartar-la del seu camí.

La denunciant, que no vol revelar la seva identitat, ha dit a l'agència EFE que "quan vaig veure que algú em donava una empenta i em vaig adonar que havia estat Rossi, pensava que havia estat sense voler. Però quan vaig veure el vídeo l'endemà, vaig al·lucinar perquè m'havia donat una puntada de peu i un cop de colze, i em va dir alguna cosa que no vaig entendre. I vaig veure que ho va fer a propòsit".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut