Futbol

L'afició del Rayo Vallecano fa fora l'últim fitxatge del club en el mercat d'hivern, Roman Zozulya

Roman Zozulya, procedent del Betis, arribava acompanyat de la fama de neonazi. L'afició del Rayo no ha acceptat les explicacions del jugador i ha forçat el seu retorn a l'equip andalús

Actualitzat

El futbolista ucraïnès Roman Zozulya tornarà al Betis quan encara no fa un dia que es va tancar la seva cessió al Rayo Vallecano. La reacció d'una part de la seva nova afició, molesta perquè creu que el futbolista té una ideologia neonazi, és la causant d'aquesta situació. Una postura expressada en un comunicat difós a les xarxes socials.

Zozulya ha estat rebut amb insults i pancartes per aquest grup d'aficionats quan ha arribat a la Ciutat Esportiva del Rayo. Els radicals també han fet pintades expressant el seu desacord amb el fitxatge. No ha estat fins que han arribat diverses furgonetes de la policia antidisturbis que aquests seguidors han marxat.

L'estada del davanter a la lliga espanyola no està sent fàcil. A Sevilla tampoc va tenir una bona rebuda pel suport explícit que ha mostrat a l'exèrcit del seu país, amb algunes fotos a les xarxes socials vestit de militar i amb un armar a les mans. El futbolista ha intentat donar la seva explicació a l'afició del Rayo amb un comunicat difós pel club madrileny, però sembla que no ha tingut gaire èxit.

L'ucraïnès tornarà a la disciplina del Betis, però té difícil tornar a jugar aquesta temporada. La normativa diu que un futbolista només pot estar inscrit en tres clubs en una mateixa temporada., i Zuzulya ja ha tingut fitxa del Dnipro del seu país, del Betis i del Rayo (tot i que només per unes poques hores).

És el segon cas en pocs dies que uns aficionats radicals frustren el fitxatge del club que segueixen. L'altre cas ha estat el del migcampista francès Anthony Mounier pel Saint-Étienne.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut