L'equip de Julen Lopetegui no enganxa l'afició del Reial Madrid (EFE)
Futbol

L'afició del Bernabéu gira l'esquena al seu equip després de la marxa de Cristiano Ronaldo

Contra el Getafe, el Santiago Bernabéu va presentar una entrada pobra, de només 48.446 espectadors, la pitjor assistència en l'última dècada

Actualitzat

El primer partit de lliga del Reial Madrid sense Cristiano Ronaldo va evidenciar que l'afició madridista ha girat l'esquena al seu equip. Contra el Getafe, el Santiago Bernabéu va presentar una entrada pobra, de només 48.446 espectadors, la pitjor assistència en l'última dècada. No hi havia una presència de públic al coliseu madridista tan pobra des del 24 de maig del 2009, quan contra el Mallorca només hi van assistir 44.270 espectadors, en un duel corresponent a l'última jornada de lliga abans de l'arribada de Cristiano al Madrid.

Durant els nou anys amb el crac portuguès, l'assistència al Bernabéu no havia baixat mai dels 50.000 aficionats, però la seva marxa ha coincidit amb la baixa presència de públic a les graderies. La falta de fitxatges il·lusionants per cobrir la fugida de Cristiano a la Juventus, la recent derrota contra l'Atlètic de Madrid a la Supercopa d'Europa i l'horari intempestiu en diumenge (22.15) han estat algunes de les claus per justificar una dada que confirma que el nou projecte liderat per Julen Lopetegui no enganxa el madridisme.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut