Futbol

L'afició del Barça respon massivament a la rua de celebració dels campions

Els culers han col·lapsat les avingudes Paral·lel i Maria Cristina de Barcelona durant més de dues hores per felicitar els seus ídols

Actualitzat

El primer equip del FC Barcelona s'ha presentat davant la seva afició la tarda d'aquest diumenge per celebrar el títol aconseguit en l'última jornada de Lliga, el 24è de la seva història.

Com en altres ocasions, els jugadors i el cos tècnic han muntat en un autobús descapotable i han desfilat pels carrers de la capital catalana per saludar els aficionats i dedicar-los el trofeu. El trajecte ha estat breu, però la comitiva ha circulat molt lentament, i ha trigat més de dues per anar des del port fins a la font de Montjuïc, de tal manera que tots els aficionats situats al carrer han tingut ocasió de veure detingudament els seus ídols i saludar-los.

L'afluència ha estat massiva, i en alguns trams de l'avinguda del Paral·lel amb prou feines ha quedat espai perquè hi passessin l'autocar i el cordó de Mossos d'Esquadra que l'acompanyaven a peu.

Els jugadors han situat el trofeu de la Lliga al frontal de la terrassa de l'autobús, i al principi del recorregut han llançat confeti i serpentines dels colors del club al públic. Entre tots ells, com sol ser habitual, el més animat ha estat Dani Alves, que ha lluït una màscara de lluitador mexicà amb motius blaugranes. Al seu costat, Neymar també a mostrat molt entusiasme durant la primera meitat de la rua. En la segona, ha estat Gerard Piqué qui ha decidit ser l'anima de la festa. Marc Bartra, Andrés Iniesta, Marc-André ter Stetgen, Claudio Bravo, Munir, Douglas, Sergio Busquets i Javier Mascherano han estat en tot moment a disposició dels admiradors, i fins i tot han signat objectes que els aficionats els llançaven des de la vorera, i després els tornaven com podien.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut