Edgardo Bauza només ha dirigit vuit partits com a seleccionador argentí (Reuters)
Futbol internacional

L'AFA acomiada Edgardo Bauza com a seleccionador argentí i Jorge Sampaoli podria ser el seu substitut

El Patón va assumir el càrrec el 5 d'agost i només ha dirigit vuit partits, amb un pobre balanç de tres victòries, tres derrotes i dos empats en les eliminatòries sud-americanes de classificació per al Mundial de Rússia del 2018

Actualitzat
Després de ser ratificat en el càrrec pel nou president de l'Associació de Futbol Argentí (AFA), Claudio Tapia, el màxim organisme del futbol argentí ha confirmat aquesta matinada l'acomiadament d'Edgardo Bauza com a seleccionador. Bauza ha dirigit l'equip només vuit partits, amb no gaire bons resultats i un pobre balanç de tres victòries, tres derrotes i dos empats en les eliminatòries sud-americanes del Mundial de Rússia de l'any que ve.

El Patón va assumir el càrrec el 5 d'agost, en susbtitució de Gerardo Martino, però els mals resultats l'han acabat condemnant. Ara mateix, l'Argentina ocupa la cinquena posició en la classificació del grup sud-americà i haurà de lluitar fins al final per certificar la classificació per al pròxim Mundial.

Jorge Sampaoli és qui sembla que té tots els números per agafar el seu relleu a la banqueta de l'"albiceleste". De moment, però, el tècnic del Sevilla no diu res i continua la seva feina com a entrenador de l'equip andalús.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut