Barça

L'advocat de Messi demana a la FIFA que anul·li la sanció de quatre partits

El lletrat espanyol Juan de Dios Crespo ha explicat en declaracions al canal TyC Sports que han demanat que la FIFA doni per complert el càstig al crac blaugrana, que finalment ha enviat una carta al Comitè de Disciplina i no ha declarat per videoconferència com estava previst en un principì

Actualitzat

L'advocat espanyol Juan de Dios Crespo, un dels lletrats de Leo Messi, ha confirmat que ha demanat a la FIFA la cancel·lació de la sanció de quatre partits de suspensió del crac blaugrana i capità albiceleste per haver insultat un dels assistents durant el partit entre l'Argentina i Xile de la fase de classificació per al Mundial de Rússia.   

"L'audiència ha estat llarga, ha durat una hora i mitja i hem fet tot el possible per reduir la sanció. Segurament, d'aquí a uns dies sortirà la resolució. Des de la nostra part hem demanat que es doni per complerta la sanció a Messi", ha explicat Crespo en declaracions al canal TyC Sports.
   
El lletrat, per petició de la FIFA, no ha revelat si han presentat un escrit de Messi o si el davanter del FC Barcelona ha declarat per videoconferència, tot i que el diari argentí "Olé" informa que, finalment, el jugador del Barça va descartar fer una declaració per vídeo i finalment va enviar una carta al Comitè de Disciplina per defensar la seva innocència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut