Iniesta s'està acomiadant aquests dies del Barça
Iniesta s'està acomiadant aquests dies del Barça
Barça

L'adeu a Andrés Iniesta protagonitza l'últim partit del Barça de Lliga

El Barça prepara el Camp Nou per donar-li l'últim adeu a Andrés Iniesta amb un mosaic gegant amb el missatge: "Infinit Iniesta"

Actualitzat

El Camp Nou serà una festa aquest vespre (20.45) en el partit FC Barcelona-Reial Societat, últim matx de la Lliga, perquè s'acomiadarà el capità blaugrana, Andrés Iniesta, que posarà punt final a la seva etapa professional al club.

Per tant, la nit a Barcelona serà d'emocions fortes, encara que els comiats ja s'han anat repartint durant les últimes setmanes, en què en el cas d'Andrés Iniesta ha viscut intensos dies, com divendres passat, quan el club li va brindar un homenatge institucional, ple de cares del passat i actuals, que van voler donar-li les gràcies al jugador blaugrana i acomiadar-se d'ell.

Andrés Iniesta i deu més, aquesta serà l'última alineació del Barcelona aquest curs, que el club tancarà amb un doblet (Lliga i Copa) i perdent un altre dels seus grans jugadors, com és el manxec, després de caure de la llista els últims anys Víctor Valdés, Carles Puyol i Xavi Hernández.

El xoc és completament irrellevant per als dos contendents, ja que no milloraran allò fet fins aleshores, encara que el desè lloc de la Reial el podria millorar o perdre'l. El Barcelona té l'oportunitat de superar els 90 punts, un fet habitual els últims anys, igual que arribar als 100 o més gols, i que Leo Messi subratlli la seva condició de màxim golejador a Europa, amb la seva cinquena Bota d'Or.

Per part de la Reial, a l'equip "txuri-urdin" li queda l'honor d'acabar la temporada en ascens, com ha materialitzat en les últimes jornades, després d'abandonar la quinzena posició, i aconseguir puntuar al Camp Nou, cosa que no passa des de fa 19 temporades, després de l'1-1 en la temporada 1998-99.

Per al xoc contra la Reial, Valverde no podrà comptar amb el sancionat Sergi Roberto, la qual cosa li donarà la titularitat a Semedo, mentre que el dubte davant tornarà a estar entre Coutinho o Dembélé. Un altre dels brasilers blaugrana, Paulinho, gaudeix ja d'uns dies de descans que li ha donat el tècnic i no tornarà fins a la pretemporada.

La Reial Societat tancarà la Lliga al Camp Nou, el camp de Primera que pitjor li va, cosa que l'obligarà a un esforç extra per poder acomiadar amb bones sensacions el seu capità, Xabi Prieto, que es retira, i el seu entrenador, Imanol Alguacil, que abandona la banqueta del primer equip però seguirà al club guipuscoà.

Els desitjos de la plantilla de donar una bona imatge en aquest matx topen de cara amb una realitat incontestable: el seu pèssim rendiment a l'estadi del Barcelona, on no guanya des del 1991.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut