Barça

L'acord entre el Barça i Villa és total, i ara toca que el jugador convenci el València perquè el traspassi

Dimarts es va reunir amb Txiki Begiristain i Raül Sanllehí, els homes que l'han de portar al Barça. I la decisió està presa. La pròxima temporada Villa vol posar-se la samarreta blaugrana. Quatre temporades firmant autògrafs com a valencianista. Quatre temporades sent l'ídol de l'afició. La seves samarretes, les més venudes a València. L'acord amb el club ja hi és, però ara el jugador ha de fer un esforç. Convèncer el València que negociï el traspàs.

Actualitzat
Fins ara el club valencià no ho volia fer, perquè encara confiava a vendre'l al Reial Madrid i obtenir a canvi els serveis d'una de les grans promeses del futbol espanyol, Álvaro Negredo, amb qui els blancs han exercit l'opció de recompra que tenien amb l'Almeria.

Ara, el València només té una sortida per Villa, i és deixar-lo anar al Barça. A més, la situació econòmica del club no és per llançar coets, i un ingrés important seria ben rebut. El problema és que el dia 8 el València afronta una ampliació de capital per un valor de 92 milions d'euros. Si venen Villa, els directius es poden trobar que l'afició es giri d'esquena a l'ampliació. En tot cas, sembla que la incorporació de l'asturià a la disciplina blaugrana és qüestió de dies.

El City reconeix una oferta per Eto'o

Aquest dimecres, el Manchester City ha reconegut que havia presentat al Barça una oferta de 25 milions d'euros per Samuel Eto'o. El tècnic Mark Hughes diu que tindrà paciència amb el cas Eto'o, tot i que no estan disposats a esperar tot l'estiu. Hughes, ex del Barça, també està interessat a fitxar Carlos el Apache Tévez, que, si signa pel City, no haurà de canviar de casa perquè ve del Manchester United, l'altre equip de la ciutat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut