Barça

L'acord Barça-Neymar només està pendent de l'enginyeria fiscal de la renovació del brasiler

Al Brasil, Neymar, i especialment el seu pare, no es cansa de desfullar la margarida. Els petrodòlars del PSG són el rival a batre per la directiva blaugrana, tot i que el crac blaugrana acabarà firmant la renovació.

Jordi GrauActualitzat

Raül Sanllehí, l'executiu de futbol del Barça pel qual passen totes les operacions, continua al Brasil amb l'objectiu de convèncer d'una vegada els Neymar perquè donin el vistiplau a la renovació. Com explica el diari "Ara", el Barça ha posat damunt la taula una oferta de 15 milions d'euros nets, i ara ja només queda discutir l'enginyeria fiscal del pagament per no repetir errors. Per tant, Neymar passaria a guanyar gairebé el doble que ara, només superat pel número u, Leo Messi.

La xifra queda, però, molt lluny de la que el pare de Neymar té de París. O, més ben dit, de la que té dels diners de Qatar, propietari del PSG, i que ben bé doblaria el que li ofereix el Barça. El club parisenc convertiria Neymar en el futbolista més ben pagat del planeta i, a més, hauria de pagar 190 milions al Barça en concepte de clàusula de rescissió.

A París, amb la marxa d'Ibrahimovic, Neymar és conscient que seria el pal de paller. Que ell lluiria el número 10, que es construiria un equip al seu voltant i que deixaria de viure a l'ombra de Messi. Els elogis sempre serien per a ell, però, d'altra banda, passaria a disputar una lliga menor com la francesa i, a escala internacional, sap que li costaria molt més guanyar amb el PSG que amb el Barça. Neymar Sr., "o pai do cracke", té sobre la taula tots els elements per decidir, com ha fet fins ara, el futur futbolístic del seu fill.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut