La Lliga començarà el cap de setmana del 10 i 11 d'octubre (acb.com)
Bàsquet

L'ACB fa públic el calendari de la temporada 2015/16 amb els 18 equips inscrits

L'ACB ha donat a conèixer el calendari per a la pròxima temporada amb els 18 equips inscrits. El primer derbi català serà entre el Manresa i la Penya en la quarta jornada.

Actualitzat

Després d'haver-se denegat la inscripció de l'Ourense a la Lliga Endesa, l'ACB ha publicat el calendari oficial per a la pròxima temporada, que començarà el 10 d'octubre. Aquell cap de setmana, el FC Barcelona Lassa rebrà el CAI Saragossa al Palau, mentre que el FIATC Joventut tindrà la visita del Tenerife. Per la seva banda, el MoraBanc Andorra rebrà el Bilbao Basket, i el Manresa serà l'únic representant català que començarà la temporada fora de casa, visitant la pista del Montakit Fuenlabrada.

El primer derbi entre equips catalans es disputarà en la jornada 4, quan el Manresa rebrà al Nou Congost el FIATC Joventut. De derbi català amb presència del Barça no n'hi haurà fins al primer cap de setmana de desembre,  entre el Manresa i el Barça, també al Nou Congost. I el 19-20 de desembre el FIATC Joventut jugarà contra el FC Barcelona al Palau.

Els clàssics

També s'ha sabut la jornada en què es disputarà el Barça-Madrid i el Madrid-Barça. El primer clàssic serà a Madrid en la jornada 13 (27-28 desembre), i, en la jornada 26, els blaugranes rebran els blancs al Palau.

Anar al contingut