L'ACB ha fet oficial la inscripició del Club Ourense Baloncesto
Bàsquet

L'ACB anuncia que el Club Baloncesto Ourense compleix els requisits per ser inscrit a la competició

El club gallec ha remès la documentació necessària per formalitzar l'afiliació a l'Associació de Clubs de Bàsquet i ha abonat les quantitats necessàries requerides per a la inscripció

Actualitzat

L'ACB ha comunicat de forma oficial que el Club Ourense Baloncesto ha remès la documentació necessària per formalitzar l'afiliació a l'Associació de Clubs de Bàsquet i ha abonat les quantitats necessàries requerides per a la inscripció.

Formalitzat aquest pas, s'obre ara un termini que finalitza el pròxim dia 30 de juny del 2015 per aportar l'informe d'auditoria. Serà a partir d'aquesta data, i a la vista del resultat de l'indicat informe, quan l'Associació de Clubs haurà de resoldre la inscripció definitiva del club gallec a la lliga professional de bàsquet de la temporada 2015/16.

En canvi, el Ford Burgos, campió de la LEB Or, no podrà jugar a la màxima categoria del bàsquet espanyol perquè no compleix els requisits necessaris per a la inscripció a l'ACB. Davant la impossibilitat d'abonar les quantitats necessàries, l'equip castellà no serà inscrit i l'ACB ja ha ofert la plaça al Guipúscoa Basket.

Anar al contingut