BMC és el nou guanyador de la contrarellotge d'ahir després de la sanció a Movistar (EFE)
Ciclisme

La Volta modifica la sanció al Movistar i converteix Ben Hermans en el nou líder abans de l'etapa d'aquest dimecres

La cursa ha imposat un minut de sanció a tots els membres de l'equip Movistar, fet que priva del liderat Alejandro Valverde

Actualitzat

Durant la contrarellotge d'aquest dimarts, José Joaquín Rojas, integrant de l'equip Movistar, va donar impuls a dos dels seus companys d'equip. El seu equip es va emportar la victòria de l'etapa a tan sols 2 segons del BMC. L'equip australià, amb el reglament UCI a la mà, va reclamar la sanció de l'equip espanyol.

En un primer moment, es va sancionar Rojas, que va perdre el liderat en detriment del seu company d'equip Alejandro Valverde. Però aquest dimecres, moments abans de la sortida de la tercera etapa, l'UCI ha reobert la sanció i ha decidit aplicar un minut de càstig a tots els intregrants del Movistar, tal com indica el reglament.

D'aquesta manera, Ben Hermans (BMC) passa a ser el nou líder de la Volta a Catalunya i el BMC, el nou guanyador de la contrarellotge per equips de dimarts. Ara, el principal favorit és Chris Froome, que avantatja Alejandro Valverde amb 14 segons i Alberto Contador amb mig minut. L'etapa d'aquest dimecres, amb final a La Molina, pot ser clau per determinar els primers llocs. 

En aquest vídeo es pot apreciar els dos moments on s'empenten els ciclistes de l'equip Movistar:

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut