Espanyol

La visita del Màlaga posarà a prova la nova gespa de Cornellà-el Prat

L'Espanyol rep demà la visita del Màlaga, en partit corresponent a la quarta jornada de Lliga. Serà la primera ocasió per comprovar com aguanta la nova gespa de Cornellà-el Prat, que des d'avui ja està a punt per a la pràctica del futbol. Els responsables de Royal Verd, l'empresa que s'ha encarregat de replantar-la, han donat el vistiplau per jugar. Per a aquest partit, Tamudo continua sent baixa, amb una elongació al bíceps femoral de la cama dreta, mentre que Nakamura ha entrat a la llista de convocats de Pochettino.

Actualitzat
El migcampista japonès Shunsuke Nakamura és l'única novetat a la llista de 19 jugadors que ha facilitat l'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, amb vistes al partit de dimecres contra el Màlaga.

Nakamura es va perdre l'últim compromís de la Lliga contra el Deportivo de la Corunya per unes molèsties al lligament lateral intern del turmell esquerre, però s'ha entrenat amb normalitat aquests dos dies i té opcions de tornar a l'onze inicial.

Iván Alonso, que es va quedar fora a última hora de la convocatòria contra el Deportivo per una gastroenteritis, s'ha recuperat i segur que serà titular contra el Màlaga. L'absència entre els convocats és la del migcampista del filial Juanjo Ciércoles. En canvi, el seu company Javi López segueix a la llista.

La convocatòria completa la formen: Kameni, Cristian Álvarez, Pillud, Chica, Roncaglia, Pareja, Forlín, David García, Moisés Hurtado, Verdú, Javi Márquez, Luis García, Corominas, Callejón, Iván Alonso, Ben Sahar, Fernando Marqués, Javi López i Nakamura.

La gespa, OK!

L'estadi de Cornellà-el Prat ja disposa des d'avui d'una flamant gespa a punt de ser estrenada en partit oficial. Els treballs de substitució de l'herba malalta s'han fet en un temps rècord i avui els jugadors ja l'han pogut trepitjar en l'entrenament matinal. La instal·lació es posarà a prova en la visita del Màlaga en partit de la quarta jornada de Lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut