bàsquet

La victòria dels Lakers sobre els Warriors (95-102) li costarà a Pau Gasol 24.000 dòlars

Pau Gasol ha anotat 24 punts en la victòria dels Lakers sobre els Golden State Warriors (95 - 102). El seu germà Marc s'ha lesionat el genoll esquerre en la derrota dels Grizzlies davant els Spurs (86-102). Ricky Rubio ha ajudat amb 12 punts i 8 assistències en la victòria dels Wolves sobre els Brooklyn Nets (111-81).

Actualitzat

Los Angeles Lakers han tret profit de la baixa per lesió d'una de les estrelles dels Golden State Warriors, el base Stephen Curry, i han guanyat els seus rivals 95 a 102. Pau Gasol havia promès que donaria 1.000 dòlars per cada punt que anotés aquesta matinada als nens afectats pel tifó Haiyan, a les Filipines. Com que el català ha anotat 24 punts (a més de capturar 10 rebots), aquest triomf "li ha costat" 24.000 dòlars (17.700 euros). D'altra banda, el seu company Steve Nash, que es recupera d'una lesió d'esquena, ha desmentit que estigui valorant retirar-se.

L'altre Gasol a l'NBA, Marc, ha tingut una nit molt pitjor. El seu equip, els Memphis Grizzlies, ha perdut davant els San Antonio Spurs, el millor equip de l'Oest, per 86 a 102. A més, el pivot s'ha fet mal al genoll esquerre i està a l'espera de fer-se una resonància per saber l'abast de la lesió. Els Timberwolves de Minnesota han derrotat clarament els decebedors Brooklyn Nets per 111 a 81. L'equip creat a cop de talonari per guanyar l'anell de l'NBA aquesta temporada ha perdut 8 dels últims 9 partits (aquesta nit els serveix com a excusa el fet de tenir 4 jugadors importants lesionats). Ricky Rubio ha firmat uns bons números pels locals, 12 punts, 8 assistències i 3 pilotes recuperades.

L'altra notícia destacada de la jornada d'aquesta matinada ha estat la lesió del jugador dels Chicago Bulls Derrick Rose. El base, que la temporada passada no va jugar perquè es recuperava d'un trencament de lligaments al genoll esquerre, s'ha retirat durant el tercer quart de l'enfrontament que el seu equip ha perdut contra els Portland Trail Blazers (98-95). Rose s'ha fet mal al genoll dret, i encara no se sap la gravetat de la lesió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut