Catalunya

La victòria blaugrana dels usuaris

A Barcelona, més de 50.000 persones, van seguir el partit del Barça a través d'una pantalla gegant instal·lada a l'arc de Triomf. Després de la victòria blaugrana, la font de Canaletes es convertia en una de les protagonistes de la celebració culer. Però no era l'únic escenari, tal com demostren algunes de les imatges que els usuaris d'El meu 3cat24 ens han enviat.

Actualitzat
La celebració blaugrana s'ha escampat per tots els indrets de Catalunya. La portada d'El meu 3cat24 ha bullit aquests dies amb les vostres imatges de la festa al centre de Barcelona, un dels escenaris habituals de les victòries del Barça, però ni molt menys l'únic.

A molts altres punts de la nostra geografia, des de Vilanova i la Geltrú fins al pic de la Mola, l'afició culer també ha fet sentir la seva alegria. Han estat molts els vídeos i moltes les fotografies que els usuaris ens heu enviat.

Aquesta que us mostrem a continuació és només una petita mostra en imatges de la intensitat amb què els usuaris d'El meu 3cat24 heu viscut la victòria blaugrana.

 
  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut