Pàdel

La veterana Cata Tenorio jugarà la final del World Pàdel Tour de Barcelona

La final femenina del World Pàdel Tour de Barcelona es jugarà aquest diumenge a les 9.55 en directe per Esport3. La parella Catalina Tenorio - Victoria Iglesias es juga el títol amb la parella formada per les bessones Alayeto. La final masculina la disputaran els catalans Gutiérrez - Capra contra Navarro - Díaz, a les 12.00 també per Esport3

La veterana Cata Tenorio durant un campionat (World Paddle Tour)

La veterana jugadora argentina Catalina Tenorio, jugarà aquest diumenge la final de World Tour Barcelona de pàdel, amb la seva companya Victoria Iglesias. Les seves rivals seran les bessones Alayeto que tot i que han patit aquest dissabte per a tancar el partit en el segon set davant Eli Amatriaín i Paty Llaguno, han aconseguit demostrar que són número 1 al rànquing.

El partit de semis entre Tenorio - Iglesias i Marrero - Salazar ha estat molt disputat. El matx s'ha decidit en el tercer set, moment en què s'ha notat la veterania de Cata i l'explosió de joc de Victòria.

La final femenina del World Pàdel Tour de Barcelona es jugarà aquest diumenge a les 9.55 en directe per Esport3, a la pista central del Reial Club de Polo de Barcelona. 

La final masculina, diumenge a les 12.00 per Esport3

David Gutiérrez i Luciano Capra s'han classificat aquest dissabte per a jugar la primera final de la seva història. Gutiérrez i Capra han protagonitzat un partit molt disputat a tres sets contra els seus compatriotes Allamendi i Lamperti.

Els seus oponents seran l'equip format per Paquito Navarro i Mati Díaz, que arriben a la final després de classificar-se d'una forma atípica: un dels seus rivals, Pablo Lima, ha hagut de retirar-se lesionat en el partit de semifinals, quan ja jugaven el tercer set.