La versió més innocent del PSG regala el bitllet per als quarts de final de la Champions al Reial Madrid (1-2)

Un gol de Cristiano Ronaldo i un de Casemiro a la segona part han enfonsat el conjunt francès que, a més, ha hagut de jugar mitja hora amb deu jugadors per l'expulsió de Verratti. El gol que ha marcat Cavani pels francesos ha estat de rebot.

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Reial Madrid ha certificat l'accés als quarts de final de la Lliga de Campions davant d'un PSG tímid i innocent que ha estat incapaç d'aconseguir la remuntada a la que portaven dues setmanes encomanant-se (1-2).

Els francesos han sortit en un emboirat Parc dels Prínceps per les bengales de la seva afició amb la determinació de capgirar el 3-1 encaixat al Santiago Bernabéu però tot ha quedat amb les intencions.

Zinedine Zidane ha sorprès amb el seu onze inicial deixant a la banqueta Kroos i Modric i apostant per Asensio i Lucas Vázquez. Unai Emery, per la seva banda, ha posat l'exmadridista Di María com a substitut del lesionat Neymar.

El PSG ha agafat la iniciativa en els primers compassos i ha arribat en diverses ocasions a la porteria de Keylor Navas però els ha faltat encert en la culminació de les jugades encadenant imprecisions, malentesos i pilotes perdudes.

El Reial Madrid, en canvi, ha sabut esperar el seu moment i Sergio Ramos, primer, i Benzemá, després, han enviat dos avisos clars que han forçat el porter Areola a salvar el gol cantat.

El PSG no ha arribat a generar perill real fins a cinc minuts del descans en un parell d'ocasions, una de Di María i una d'Mbappé, que el porter blanc ha neutralitzat sense cap problema.

A la represa, Cristiano Ronaldo ha fet pujar un valuós 1-0 que complicava de valent l'eliminatòria pels d'Emery amb una rematada de cap a boca de canó després de rebre una gran assistència servida per Lucas Vázquez en la sentència d'una jugada personal de Marco Asensio per la banda.

Per si estava complicat el partit pel PSG, al minut 66 Marco Verratti ha vist la segona groga després de protestar una falta sobre ell mateix que l'àrbitre no ha volgut concedir.

Els parisencs, amb deu jugadors, han fet l'empat a 1 en una jugada embolicada a dins de l'àrea que ha marcat Edinson Cavani gairebé sense voler amb una rematada de rebot amb el genoll (1-1).

Però el gol dels francesos ha quedat molt lluny de generar cap tipus de reacció i encara han vist com el Reial Madrid marcava el segon. Casemiro, des de la frontal de l'àrea, ha rematat un refús lamentable de Rabiot que Marquinhos, en l'intent de rebuig, ha provocat un bot estrany que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa (1-2)