Rugby

La USAP guanya a La Rochelle (21-16) i continua la bona ratxa de victòries a la lliga del Top 14

La USAP va guanyar ahir el seu quart partit consecutiu derrotant La Rochelle per un ajustat 21 a 16, en partit corresponent a la novena jornada de la lliga Top 14 disputat a l'estadi Aimé Giral. Els de Perpinyà van agafar una gran distància en una brillant primera part, però van veure com La Rochelle va estar apunt d'igualar el partit a la segona. Els nord-catalans en van tenir prou amb tres assaigs de Gerrie Britz, Joffrey Michel i Adrien Plante, i les posteriors transformacions de Jerome Perical, per emportar-se el xoc. Ara, la USAP se situa amb sis victòries a la cinquena posició de la classificació de la lliga Top 14. Els de Perpinyà no tornaran a jugar fins al cap de setmana del 22 i 23 d'octubre contra un dels rivals més forts de la competició, el Tolosa.