Rugbi

La USAP de Perpinyà obté una ajustada victòria davant l'Stade Français (11-10)

La USAP de Perpinyà ha aconseguit sobre la gespa de l'estadi Aimé Giral, ple de gom a gom, una ajustada però merescuda victòria contra l'Stade Français de París (11-10) en la dotzena jornada de la Lliga francesa de rugbi, el Top 14. Solidaris en defensa com el cap de setmana passat contra els Wasps de Londres en la Copa d'Europa, els catalans han derrotat el líder del campionat francès en un partit molt igualat i es consoliden en el sisè lloc de la classificació amb 31 punts.

Actualitzat
El mig de melé català Nicolas Durant ha estrenat el marcador amb un assaig de murri, jugant ràpidament a la mà un cop de càstig, però els parisencs han replicat amb un assaig de contraatac després d'una acció personal de Dominici. Al descans els de la capital francesa guanyaven per 5-7.

A la represa, els catalans han resistit a la pressió dels visitants i Meyer ha marcat dos cops de càstig que han permès als homes de Philippe Boher imposar-se als parisencs, que han encaixat la seva segona derrota de la temporada. Amb aquesta victòria, la segona consecutiva en la Lliga, la quarta amb la Copa d'Europa, els catalans consoliden el seu sisè lloc a la classificació amb 31 punts i se situen de nou entre els equips favorits per accedir a les semifinals del Top 14.
Anar al contingut