Rugbi

La USAP de Perpinyà derrota els London Wasps i conserva el primer lloc del grup (19-12)

La USAP de Perpinyà ha guanyat l'equip anglès dels London Wasps en partit corresponent a la segona jornada de la Copa d'Europa de rugbi, la Heineken Cup. Molt solidaris i heroics en el joc defensiu, els catalans han aconseguit amb aquesta victòria revenjar-se dels londinencs, que fa dos anys s'havien imposat clarament a l'estadi Aimé Giral.

Els homes de Philippe Boher, que fa un mes havien sortit de la gespa xiulats pels seus seguidors després de la derrota contra el Montauban, tenien ganes de rehabilitar-se i ho han fet només al cap de dos minuts de joc marcant en força l'únic assaig del partit. Malgrat aquest bon inici, el joc ha estat molt travat durant la primera part per moltes faltes tècniques i d'indisciplina, que permetien als xutadors de tots dos equips incrementar el marcador. Al descans els catalans guanyaven per 16-9.

A la represa, els dos equips feien un joc semblant tot i que els anglesos pressionaven per intentar capgirar el marcador però no podien amb la defensa catalana, intractable durant tot el partit. Tot i topar contra una veritable paret, els visitants no llançaven la tovallola i aconseguien al final marcar un valuós punt de bonificació defensiu. Pel que fa als catalans, aquesta victòria els permet conservar el primer lloc del grup 1 amb 9 punts.

La setmana que ve torna el campionat domèstic amb la visita del líder de la Lliga francesa, l'Stade Français de París.