Rugbi

La Unió Esportiva Santboiana derrota el Cetransa El Salvador (29-8) i obté una nova bonificació ofensiva

La Santboiana continua amb pas ferm a la Lliga. Aquest dissabte s'han desfet del Cetransa El Salvador, que es presentava al Baldiri Aleu amb dues victòries i dues derrotes, amb més dificultats del que reflecteix el marcador final. Al descans, el resultat era de 7 a 3, després del primer assaig local en l'últim minut. A la segona, deu últims minuts de joc trepidants han servit per assegurar un triomf, el quart d'aquest any, en la lluita pel lideratge de la classificació de la Divisió d'Honor de rugbi.

Fins al minut 33 no s'ha trencat la igualada al Baldiri Aleu, quan els visitants s'han avançat gràcies a un cop de càstig transformat. Just abans del descans, els locals han capgirat el marcador amb un assaig de Llorens. Amb la posterior transformació s'ha arribat amb un ajustat 7 a 3 al descans.

Si a la primera part s'ha trigat mitja hora a trencar la igualada, en la segona meitat, en el minut 1 de la represa, els de Sant Boi han anotat el seu segon assaig, sense anotar la transformació. Els locals han estirat la diferència amb un cop de càstig transformat al minut 52 (15-3).

Els últims 10 minuts de joc han estat frenètics. Primer El Salvador ha posat emoció amb un assaig no transformat (15-8). Els locals han reaccionat amb dos assaigs consecutius. L'últim, al minut 80,
quan el Cetransa ho arriscava tot, una intercepció ha servit per aconseguir la bonificació ofensiu.