L'onze ideal de la fase de grups de la Champions League (uefa.com)
L'onze ideal de la fase de grups de la Champions League (uefa.com)
Champions

La UEFA s'oblida dels jugadors del Barça en l'onze ideal de la fase de grups de la Champions League

L'equip blaugrana no té cap representant a la selecció feta pel web de la UEFA, tot i acabar primer del seu grup i destacar tant en atac com en defensa

Pau RodríguezActualitzat

El web de la UEFA ha publicat aquest dimarts l'onze ideal de la fase de grups de la Champions League, on no hi apareix cap jugador del Barça. Tot i que el conjunt de Luis Enrique ha sigut el quart equip en sumar més punts (14), el tercer més golejador (15) i la setena millor defensa (4), la UEFA no ha considerat cap dels blaugranes per entrar dintre dels 11 millors jugadors de la primera fase de la competició europea.

Kevin Trapp, del París Saint-Germain, és el porter d'aquest onze ideal després d'encaixar tan sols un gol en sis partits. El seu company, el central Thiago Silva, també té un lloc entre els millors jugadors de la primera fase. La defensa la completen Andrea Barzagli, de la Juventus, Diego Godín, de l'Atlètic de Madrid, i David Alaba, del Bayern.

Raheem Sterling (Manchester City), Willian (Chelsea) i Sven Kums (Gent) són els tres migcampistes de l'onze ideal, mentre que la davantera està formada per Hulk (Zenit), Thomas Müller (Bayern) i el màxim golejador d'aquesta edició de la Champions League amb 11 gols, el madridista Cristiano Ronaldo.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut