Modric, Cristiano i Salah, els tres finalistes (@LigadeCampeones)
Futbol

La UEFA s'oblida de Messi en el premi al millor jugador de l'any

El croat Luka Modric (Reial Madrid), el portuguès Cristiano Ronaldo (Juventus) i l'egipci Mohamed Salah (Liverpool) són els tres nominats al premi al millor jugador de l'any al futbol europeu. El guanyador es donarà a conèixer en la cerimònia que se celebrarà a Mònaco el proper 30 d'agost

Actualitzat

El croat Luka Modric, el portuguès Cristiano Ronaldo i l'egipci Mohamed Salah són els jugadors nominats al premi al Jugador de l'Any de la UEFA 2017/18, segons ha informat el màxim organisme europeu, que no ha inclòs entre els tres finalistes el blaugrana Leo Messi. El guanyador es donarà a conèixer en la cerimònia que se celebrarà a Mònaco el proper 30 d'agost, dia en què també tindrà lloc el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions.

La relació de nominats ha estat seleccionada per un jurat compost per 80 entrenadors dels clubs que van participar en les fases de grups de la Champions i de la Lliga Europa de la passada temporada, juntament amb 55 periodistes seleccionats per a l'European Sports Grup (ESM), que representa cadascuna de les federacions membre de la UEFA.  

Aquests van haver de fer una llista de tres jugadors, donant, respectivament, cinc, tres i un punt per a cada un d'ells. El resultat final és el reflex en el nombre total de vots emesos pels entrenadors i periodistes. Els entrenadors no van poder votar jugadors del seu propi equip. Els que han rebut més vots, per ordre alfabètic, són el madridista Modric, el seu excompany Cristiano Ronaldo, ara a la Juventus, i Salah.

Messi, cinquè

Han completat el 'top 10' en la votació Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid i França / 72 punts), Lionel Messi (Barcelona i l'Argentina / 55), Kylian Mbappé (PSG i França / 43), Kevin De Bruyne (Manchester City i Bèlgica / 28 punts), Raphaël Varane (Reial Madrid i França / 23), Eden Hazard (Chelsea i Bèlgica / 15) i Sergio Ramos (Reial Madrid i Espanya / 12).

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut