Futbol

La UEFA sanciona Manuel Pellegrini amb tres partits per les crítiques a l'àrbitre del City-Barça

L'entrenador del Manchester City, Manuel Pellegrini, haurà de complir tres partits de sanció, segons ha dictat la UEFA per les crítiques a l'àrbitre suec Jonas Eriksson després del partit d'anada dels vuitens de la Champions contra el Barça. Això vol dir que el tècnic xilè no serà a la banqueta en el partit de tornada el 12 de març al Camp Nou.

Actualitzat

La UEFA ha sancionat aquest divendres Manuel Pellegrini amb tres partits de sanció per les declaracions que va fer al final del partit entre el Manchester City i el Barça, quan va insinuar que l'àrbitre suec Jonas Eriksson havia actuat premeditadament a favor de l'equip blaugrana.
 
Els informes de l'inspector del comitè disciplinari de la UEFA consideren greus les paraules del tècnic xilè, i li han aplicat aquesta sanció. El tercer partit de suspensió quedarà ajornat per si reincideix en el futur, però el que és segur és que no podrà seure a la banqueta del Camp Nou el 12 de març en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut