Champions

La UEFA obre expedient disciplinari al PSG pels incidents del partit contra el Madrid

La UEFA ha decidit actuar davant els incidents provocats pels ultres del PSG en el partit contra el Reial Madrid. Els francesos volien convertir el seu estadi en una olla de pressió, però es van passar de frenada.

Actualitzat

La UEFA ha obert expedient disciplinari al PSG pels incidents registrats a les graderies del seu estadi durant el partit de Champions contra el Reial Madrid. El màxim organisme del futbol europeu ha actuat contra la permisivitat del PSG amb els seus ultres i ha anunciat els motius que han provocat l'apertura de l'esmentat expedient: l'encesa de bengales durant el partit, que va obligar a aturar el joc en dues ocasions durant la segona part; la utilització de punters làser; insuficiències amb l'organització relacionades amb la seguretat; i el bloqueig d'algunes escales.

La resolució de l'expedient es podria publicar el 22 de març, data en què es podria fer pública la sanció que la UEFA imposaria al PSG pels esdeveniments que van tenir lloc al Parc dels Prínceps de París. La UEFA ja va sancionar el club francès amb una multa de 40.000 euros després del partit de la fase de grups contra el Bayern de Munic per la introducció i encesa de bengales al seu estadi.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut