Barça

La UEFA no sanciona Iniesta, que podrà jugar l'anada de les semifinals de la Champions

Andrés Iniesta estarà a disposició de Josep Guardiola per jugar el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid. La UEFA finalment no ha acceptat la proposta de sanció d'un partit addicional per al migcampista manxec per haver forçat la targeta groga davant el Xakhtar, tal com va proposar un inspector de l'organisme. Iniesta tampoc ha estat sancionat econòmicament.

Actualitzat
Andrés Iniesta podrà jugar la setmana que ve contra el Reial Madrid l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions, al desestimar la UEFA la proposta de sancionar-lo amb un partit addicional, a proposta d'un inspector de l'organisme. Així, el Comitè de Control i Disciplina no ha acceptat de l'inspector Reinhard Walser, president de la Federació de Liechtenstein, que el jugador blaugrana sigui sancionat amb un partit addicional, després que suposadament Iniesta va provocar la groga per entrar net de targetes per a les semifinals.

A més, el jugador manxec tampoc ha estat sancionat econòmicament. El Barcelona ha informat a la UEFA que Reinhard Walser no va estar en el Camp Nou el dia del partit i que la proposta de sanció la va realitzar pel que va veure en televisió.

El barcelonista Andrés Iniesta es lliura així de perdre's el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Reial Madrid, fet que havia provocat la sorpresa en el Camp Nou quan va conèixer el dilluns a la nit la notícia de la proposta de sanció, el que va motivar un recurs d'urgència. El Barcelona va presentar al·legacions davant el Comitè de Control i Disciplina de la UEFA basades que en anteriors casos, que s'han produït aquesta mateixa temporada, la sanció havia estat d'un partit i una multa econòmica de 20.000 euros. El jugador ja va complir el partit de sanció en el partit de tornada de quarts de final i després de no prosperar la sanció presentada pel president de la federació de Liechtenstein, tampoc no haurà d'abonar una multa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut