Lliga de Campions

La UEFA no investigarà la victòria de l'Olympique de Lió davant el Dinamo de Zagreb

La UEFA ha decidit no obrir cap mena d'investigació per determinar si hi va haver alguna irregularitat en la contundent victòria de l'Olympique de Lió per 1 a 7 al camp del Dinamo de Zagreb, un resultat que va servir als francesos per classificar-se superant en diferència de gols l'Ajax. Un portaveu del màxim organisme del futbol europeu ha comunicat que no aprecien "cap indici de conducta antiesportiva" en els jugadors de l'equip croat, tot i les sospites que ha aixecat el resultat. Les cases d'apostes, a diferència de la UEFA, sí que han decidit obrir una investigació.

Actualitzat
L'Ajax demana a la UEFA que investigui

L'Ajax és un dels clubs més indignats amb la derrota del Dinamo de Zagreb. El club d'Amsterdam ha demanat formalment a la UEFA que obri una investigació sobre les possibles apostes il·legals en el partit en qüestió. El director tècnic del club, Martin Stukenboom, ha declarat que s'ha demanat "una reacció" per part de la UEFA. "No fer res no era una opció", s'ha queixat, i ha afegit que el seu club "ha de fer tot el possible per estar segur que no ha passat res estrany".

Les primeres investigacions de l'autoritat francesa d'apostes, però, apunten, en la mateixa línia que la UEFA que no ha hi hagut comportaments irregulars o sospitosos en les apostes del Dinamo-Olympique.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut