Futbol

La UEFA multa Rússia i l'amenaça d'expulsar-la de l'Eurocopa

La Comissió de Disciplina de la UEFA ha multat la Federació Russa amb 150.000 euros i ha avisat que al pròxim incident l'equip serà desqualificat. Paral·lelament, les autoritats franceses han decretat l'expulsió de seguidors russos

Actualitzat

La Comissió de disciplina de la UEFA ha decretat una multa de 150.000 euros a la Federació Russa de futbol pels incidents que hi va haver a l'estadi Velòdrom de Marsella arran del partit entre les seleccions anglesa i russa (1-1). A més, ha amenaçat de desqualificar l'equip rus de l'Eurocopa si es repeteixen els incidents que es van viure dissabte.

La identificació de Rússia com a principal responsable dels incidents de Marsella no s'ha limitat als organismes esportius. Aquest mateix dimarts, la prefectura dels Alps Marítims ha anunciat l'expulsió de diversos seguidors russos com a sospitosos d'amenaces a l'ordre públic. Aquesta decisió ha arribat quan els seguidors es dirgien a Lilla, on aquest dimecres es jugarà el Rússia-Eslovàquia, corresponent a la segona jornada de l'Eurocopa, i que serà seguit amb lupa. Al més mínim incident, segons apunta la UEFA, la selecció de Leonid Slutsky quedarà fora de competició.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut