Sergi Roberto marca el 6 a 1 que classifica al Barça per als quarts de final de la Lliga de Campions (EFE)
Sergi Roberto marca el 6 a 1 que classifica al Barça per als quarts de final de la Lliga de Campions (EFE)
Barça

La UEFA multa amb 19.000 euros el FC Barcelona per la invasió de camp posterior a la remuntada davant del PSG

L'eufòria per una remuntada que semblava impossible va portar els aficionats del Barça a envair la gespa del Camp Nou al final del matx contra el PSG. La UEFA ha multat el club per aquest fet.

Actualitzat

La Comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha multat al FC Barcelona amb 19.000 euros per la invasió que es va viure de la gespa del Camp Nou per part d'aficionats blaugranes després de la històrica remuntada als vuitens de la Lliga de Campions davant del PSG.

La UEFA havia obert expedient al Barça després del partit que va acabar amb un resultat de 6 a 1 per dos motius, la ja esmentada invasió de camp i per conducta impròpia de l'equip, ja que 5 dels seus jugadors (Gerard Piqué. Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Neymar i Luis Suáez) van veure una targeta groga.

Després del 0 a 4 de l'anada a París, el FC Barcelona va aconseguir una remuntada històrica amb els seus tres últims gols en els vuit minuts finals de partit. L'últim, obra de Sergi Roberto en el temps de descompte, va provocar el deliri dels seus aficionats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut