La Copa d'Europa
La Copa d'Europa
Lliga de Campions

La UEFA fa pública la llista de premis econòmics que repartirà en la Lliga de Campions 2016-17

L'organisme ha comunicat aquest dijous les gratificacions econòmiques que rebran els 32 equips participants a la Lliga de Campions en funció dels seus resultats

Actualitzat

Els 32 clubs que disputaran la fase de grups de la Lliga de Campions percebran, pel sol fet d'haver-se classificat, la xifra de 12,7 milions d'euros. Per cada partit que guanyin, ingressaran un milió i mig més, mentre que un empat els atorgarà mig milió. Les quantitats que no es reparteixin en aquesta lligueta (mig milió per empat) s'agruparà per ser redistribuïda entre els 32 equips en quantitats proporcionals als partits que cadascú ha guanyat.

Tots els clubs que es classifiquin per als vuitens de final seran premiats amb 6 milions d'euros. Els que passin a quarts rebran 6,5 milions, i els quatre semifinalistes 7,5. El campió, a més de la glòria del triomf, s'emportarà 15,5 milions d'euros i el subcampió es consolarà de la derrota a la final amb 11 milions, tot i que els dos deixen de percebre la seva part del taquillatge.

Aquestes són les xifres que ha fet públiques aquest dijous la UEFA, que a més ha anunciat que al Reial Madrid, com a guanyador de la Supercopa d'Europa, li corresponen 4 milions d'euros. El subcampió, el Sevilla, en rebrà 3.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut