Messi, Piqué i Alba han hagut de passar el control (EFE)
Futbol

La UEFA fa passar un nou control antidopatge als principals jugadors del Barça

S'hi han hagut de sotmetre Lionel Messi, Luis Suárez, Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba i Dani Alve

Actualitzat

Deu jugadors blaugrana, entre ells l'argentí Leo Messi i l'uruguaià Luis Suárez, s'han sotmès a un nou control antidopatge per part dels comissaris de la UEFA, segons ha comunicat el Barcelona. En la vigília del partit de la lliga contra l'Espanyol i quan falten dues setmanes per a l'inici de les semifinals de la Lliga de Campions, també s'han fet anàlisis d'orina i sang a Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Jordi Alba i Dani Alves. Els jugadors escollits es compten entre els que més minuts han disputat en la Lliga de Campions aquesta temporada.

A l'entrenament celebrat aquest divendres a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí hi han participat tots els jugadors disponibles, inclòs Thomas Vermaelen que, malgrat no tenir l'alta mèdica, ha completat part de la sessió al costat dels seus companys.

Anar al contingut