Un seguidor celebra el gol de la classificació al costat dels jugadors del Barça (Reuters)
Barça

La UEFA expedienta el Barça per invasió de camp després de la remuntada

La Comissió de Control i Disciplina pot sancionar el club blaugrana per no haver impedit l'accés de seguidors a la gespa

Actualitzat

La Comissió de Control i Disciplina de la UEFA ha obert un expedient al Barça per invasió de camp un cop es va acabar el partit conta el París Saint-Germain (6-1), que va suposar una classificació històrica dels blaugranes per als quarts de final de la Lliga de Campions.

D'acord amb la comissió, el club blaugrana va incomplir l'article 16 del reglament disciplinari en no evitar que els espectadors saltessin al camp arran del gol de Sergi Roberto, que va donar la clasificació a l'equip català al final del temps afegit. L'expedient es resoldrà el pròxim dia 23 de març.

També el Nàpols ha vist com se li obria un expedient, en el seu cas per llançament d'objectes, presència de bengales i làsers i bloqueig d'escales mecàniques en el partit contra el Reial Madrid (1-3). Finalment, l'Arsenal i el Bayern de Munic han sigut expedientats arran del partit que els va enfrontar a Londres (1-5). El club anglès haurpa de respondre també a una acusació d'invasió de camp, mentre que l'entitat bavaresa haurà de respondre pel llançament d'objectes per part dels seus seguidors desplaçats a l'Emirates Stadium. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut