Mamadou Sakho va reconèixer el seu error i es pot perdre l'Eurocopa (Reuters)
Futbol internacional

La UEFA confirma la suspensió provisional de Mamadou Sakho per incomplir la normativa antidopatge

El futbolista francès del Liverpool no va superar el control per haver ingerit un cremador de greix que contenia una substància prohibida després del partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa contra el Manchester United

Actualitzat

La UEFA ha confirmat la suspensió provisional durant 30 dies i l'obertura d'un expedient disciplinari al jugador francès del Liverpool Mamadou Sakho, per haver incomplert la normativa antidopatge en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga Europa contra el Manchester United del 17 de març.  

El futbolista "red" no va superar el control després del citat partit i, segons ha indicat la UEFA, no ha sol·licitat l'anàlisi de la mostra B. Per això està suspès de manera provisional fins que el Comitè de Control, Ètica i Disciplina prengui una decisió definitiva després d'estudiar el cas en una audiència, la data de la qual encara no ha estat facilitada.

Sakho va ingerir un cremador de greix que contenia una substància prohibida, per la qual cosa reconeix el seu error. El jugador, de 26 anys i format al PSG, no estarà a disposició del seu club, que aquest dijous s'enfronta amb el Vila-real en la Lliga Europa, ni de la seva selecció.

Sakho podria quedar fora de l'Eurocopa si el Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA confirma la sanció i amplia la suspensió per un període que amb tota seguretat afectarà aquesta competició.

Anar al contingut