Rugbi

La UE Santboiana es reforça amb el fitxatge del samoà Paul-Eti Slater

El centre, de 24 anys, 1,82 metres d'alçada i 91 quilos de pes, arriba procedent de l'Otago B's neozelandès

Actualitzat

La UE Santboiana s'ha reforçat amb el fitxatge de Paul-Eti Slater. El centre, de 24 anys, 1,82 metres d'alçada i 91 quilos de pes, arriba procedent de l'Otago B's neozelandès. Nascut a Nova Zelanda, Slater ha estat internacional de Rugbi 7 per Samoa (nacionalitat materna) on va debutar el 2015 a Londres a les IRB World Series.

Havent jugat tota la trajectòria de base a Nova Zelanda, Slater va fitxar per Doncaster Knights (Anglaterra) amb només 18 anys, on va aconseguir l'ascens a la Championship anglesa. Després d'una temporada exitosa, Slater va superar una prova amb els Glasgow Warrriors (Escòcia) del pro 14 i va rebre una oferta de contracte professional per jugar. Desafortunadament, però, el jugador de Samoa va haver de tornar a Nova Zelanda per raons familiars.

Abans d'arribar a la UE Santboiana, Paul-Eti Slater Paul va jugar l'any passat pels Western Bulldogs de la Queensland Premier, a Austràlia. Tot això abans de tornar un altre cop a Nova Zelanda, on competia actualment amb els Otago B's.

Anar al contingut