Rugbi

La UE Santboiana es consolida en el liderat amb un triomf al camp del Getxo (12-34)

La Unió Esportiva Santboiana continua com a líder ferm de la Divisió d'Honor de rugbi després de sis jornades. L'equip català que dirigeix Lewis Williams ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva al camp del Getxo per 12-34 i a més han sumat una nova bonificació ofensiva que el consolida al capdavant de la classificació. Amb aquest triomf, la Santboiana lidera el campionat amb 25 punts, dos més que el seu màxim perseguidor, el Quesos Entrepinares de Valladolid.

Actualitzat
Els catalans afrontaven la visita al camp del Getxo amb la moral alta després dels bons resultats obtinguts, però als homes de Lewis Williams els ha costat, i molt, entrar en el ritme de partit durant la primera part i han arribat al descans perdent (9-5).

El tècnic català ha introduït cavis en la represa a la recerca d'una reacció, que ha arribat de seguida. En només sis minuts de la segona meitat, la Santboiana ha pogut capgirar el resultat advers amb dos assajos i una transformació de Ryan Le Roux i Oliver.

En el tram final, la superioritat catalana ha estat evident i les anotacions s'han anat succeint fins aconseguir una nova bonificació ofensiva, la cinquena en sis jornades. Amb aquest triomf per 12-34, la Santboiana es referma en el liderat en solitari amb 26 punts, dos més que el Quesos Entrepinares de Valladolid, ara mateix el seu màxim perseguidor en la lluita pel títol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut