Ortolà ha estat decisiu aturant un llançament de penal

La UE Rubí, el CE Sabadell i el Barça B es classifiquen per a les semifinals de la Copa Catalunya

Els tres equips han aconseguit la classificació després d''eliminar la UE Llagostera, el Reus CF i la UE Figueres en les eliminatòries de quarts de final que s'han disputat aquest dimecres a partit únic

La UE Rubí, el CE Sabadell i el Barça B s'han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya de futbol i acompanyaran el Girona FC, que ja tenia el bitllet en imposar-se a la UE Cornellà, després d'eliminar la UE Llagostera, el Reus CF i la UE Figueres en les eliminatòries de quarts de final que s'han disputat aquest dimecres a partit únic.

El Rubí, que milita al grup V de la Tercera Divisió, ha donat la gran sorpresa en eliminar un equip dues categories superiors com el Llagostera. Adri Grau ha fet l'únic gol del partit en el minut 27.

El CE Sabadell també ha passat ronda amb un agònic triomf al camp del Reus per 1 a 2. Pirulo ha avançat els arlequinats i Fernando ha empatat pels locals. I quan el matx semblava abocat a la tanda de penals, Cortell, en el minut 92, ha donat la victòria al conjunt de Miguel Álvarez.

Per últim, el Barça B ha aconseguit la classificació al Municipal de Figueres a la tanda de penals després que els 90 minuts reglamentaris hagin acabat amb empat sense gols. El Figueres ha disposat de les millors ocasions de perill però ha estat incapaç de batre la porteria d'Ortolà, un dels juigadors més destacats de l'equip entrenat per Gerard López.