Marc Mas celebra el gol de l'empat que ha donat l'ascens a l'Olot

La UE Olot empata contra l'Sporting B i aconsegueix l'ascens a Segona Divisió B (1-1)

Els garrotxins ho tenien tot de cara després del 0-1 de l'anada a domicili, però han hagut de patir de valent per eliminar el filial de l'Sporting. Un gol de Marc Mas ha igualat l'inicial de Claudio Medina i ha desfermat l'eufòria al Municipal

David CarballoActualitzat

La UE Olot ha assolit l'ascens a la Segona Divisió B. Un any després de baixar a Tercera, el conjunt olotí ha tornat a pujar de categoria, tot i que ha hagut de patir de valent per eliminar l'Sporting de Gijón B. Els garrotxins ho tenien tot de cara després del 0-1 de l'anada a domicili, però en el minut 9, el filial asturià ha igualat l'eliminatòria amb un gol de Claudio Medina.

L'Olot ha acusat el cop moral i s'ha vist dominat per un rival que ha estat a punt de fer el segon, però, per fortuna, el xut de Pedro Díaz s'ha estavellat al travesser. Poc abans del descans, els homes de Ramon Maria Calderé han reaccionat i han pogut empatar en una clara ocasió d'Uri Santos, que ha perdonat.

En la represa, l'Olot ha seguit atacant i Dembo ha tornat a perdonar l'empat. En el minut 76, l'eufòria s'ha desfermat al Municipal d'Olot quan Marc Mas ha fet el gol de l'empat que donava l'ascens al seu equip. En els últims minuts, els olotins han patit de valent per mantenir un resultat que els permetia l'ascens de categoria. L'Sporting B, que ha acabat amb deu per l'expulsió de Cristian, s'ha abocat a la recerca d'un gol que canviés el seu destí, però al final la igualada ha estat definitiva i amb el xiulet final els locals han pogut celebrar l'ascens amb els seus aficionats.