Una imatge del partit entre l'Horta i la UE Llagostera-Costa Brava (@FCF_CAT)
Futbol

La UE Llagostera-Costa Brava impugna la segona semifinal de la Copa Catalunya contra l'Horta

El conjunt de Girona, que va perdre en la tanda de penals, addueix que un jugador de l'equip barceloní es va quedar al camp uns segons un cop expulsat i amb el joc reprès

Actualitzat

La UE Llagostera-Costa Brava ha impugnat la segona semifinal de la Copa Catalunya de futbol, que va perdre davant l'Horta en el desempat dels penals, adduint que un jugador de l'equip barceloní es va quedar al camp uns segons un cop expulsat i amb el joc reprès.

El partit va començar molt de cara per al conjunt de Girona. El Llagostera es va avançar en el minut 30 i va aguantar el resultat fins a l'últim minut de partit, en què l'Horta va fer l'empat a un. Just abans d'aquest gol hi va haver una picabaralla. L'àrbitre va expulsar dos jugadors de l'Horta i un del Llagostera. Segons el Llagostera, el jugador de l'Horta Arranz, que va ser expulsat en aquesta acció, va continuar uns segons sobre el terreny de joc un cop l'àrbitre ja havia reprès el partit.

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, assegura que impugnaran el partit per aquest motiu:

"Impugnarem el partit perquè hi va haver dos jugadors que, tot i haver estat expulsats, van tornar a entrar al camp i van estar un temps jugant quan havien estat expulsats."

Des de l'Horta no creuen que s'hagi comès cap infracció i consideren que si l'àrbitre expulsa un jugador, ha de ser ell mateix el responsable de no reprendre el partit fins que el jugador no hagi abandonat el terreny de joc, com explica el migcampista de l'Horta Javi Santolalla:

"Si l'àrbitre t'expulsa, per molt que estigui nerviós i revolucionat i se li hagi escapat el partit de les mans, ell ha de saber a qui ha expulsat i ha de veure com aquests dos expulsats surten del camp. A partir d'aquí jo crec que és un error de l'àrbitre."

Les imatges del partit ja estan en mans de la Federació Catalana de Futbol, que decidirà en els pròxims dies si emprèn alguna acció disciplinària.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut