Futbol

La UE Figueres comença a Tercera Regional aquest cap de setmana després de la marxa a Castelldefels

La Unió Esportiva Figueres ha viscut en els últims mesos l'etapa més convulsa de la seva història, que va acabar amb la marxa de l'equip de Segona B a Castelldefels. A la ciutat, però, no es resignen a perdre aquesta històrica entitat i aposten per tornar a començar. Ho hauran de fer des de zero, a Tercera Regional, on l'equip debuta aquest cap de setmana contra el Porqueres en el grup 29.

Actualitzat

Amb la marxa del Miapuesta, la Unió Esportiva Figueres s'ha hagut de refundar. I això significa que han de tornar a començar de zero. Aquesta temporada jugaran a Tercera Regional, al grup 29, amb un planter de jugadors de totes les edats i amb un únic objectiu: superar aquesta posició per recuperar les cinc categories que han perdut.

Aconseguir créixer i consolidar-se. Per això, des de fa tres setmanes, la Unió ha començat a escalfar motors. La llista de jugadors encara no està tancada, però ja han començat els entrenaments a l'estadi de Vilatenim. La plantilla, plena de cares conegudes, afronta amb optimisme la Tercera Regional.

La Unió preveu afiliar mig miler de socis en dos mesos. Una fita que ha de ser el primer pas per consolidar una entitat amb gairebé 90 anys d'història.

Anar al contingut