La U. E. Llagostera i l'Sporting de Gijón es reparteixen els punts en un partit molt obert (0-0)

El partit, important per a tots dos equips, ha acabat en taules. Els locals se sitúen a tres punts de la zona de 'play-off' i els asturians se situen tercers després de la victòria del Girona que és segon

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

Sporting de Gijón i Llagostera s'enfrontaven aquest diumenge a Palamós en un matx important pels dos equips: els catalans per a mantenir la bona ratxa i accedir al play-off d'ascens a primera i els asturians per a mantenir les possibilitats en l'ascens directe. La balança al final no s'ha decantat per cap i Sporting i Llagostera s'han hagut de repartir els punts amb l'empat a 0. Amb aquest resultat els locals se sitúen a tres punts de la zona de 'play-off' i els asturians baixen un lloc a la classificació després de la victòria del Girona 0-3 davant el Recreativo.

El Llagostera ha dominat els primers 45 minuts de partit, creant moltes ocasions, davant un Sporting de Gijón que no s'acabava de trobar còmode. Un Sporting que no ha arribat gaire a porteria contraria, ja que els gironins, forts i amb molta confiança no han deixat que els de Pitu Abelardo fessin el seu joc.

A la segona part, l'Sporting ha despertat i ha començat a fabricar més ocasions. El partit, obert, s'ha pogut decantar per qualsevol dels dos equips que han lluitat en tot moment per marcar. El Llagostera ha arribat a l'últim quart d'hora molt cansat i tots dos equips han esgotat els tres canvis a 5 minuts del final, per fer una aposta més ofensiva i anar a guanyar el partit.

La mala notícia per al Llagostera ha arribat en el minut 86, quan Jordi Masó ha estat expulsat amb vermella directa. Els catalans, tot i quedar-se amb deu homes, han continuat pressionant per guanyar. Al final, repartició de punts a Palamós amb un Sporting de Gijón que ha tingut les ocasions més clares de marcar davant d'un Llagostera que ha guanyat simbòlicament el partit per la constància i el nombre d'arribades a la porteria contrària.